Menu
Open van donderdag tot en met zondag
Open van donderdag tot en met zondag
Driegangen verrassingsdiner 37 euro | Viergangen verrassingsdiner 44 euro
Chefkok Ben kookt uitsluitend met verse producten. Hij verrast u graag met een smaakvol ‘Chef’s menu’.
Een drie,- of viergangendiner geïnspireerd op de seizoenen.
Reserveren bij Ben telefonisch op nummer 0229572487.
Driegangenkeuzediner 39 euro | Viergangenkeuzediner 47 euro
Heeft u een dieetwens of allergie, laat het ons weten. Kleine trek? Alleen een hoofdgerecht is ook mogelijk, we rekenen hier 24 euro voor.
Extra opties: klein koffiekopje soep 4,50 | Huisgemaakte frieten 4,50
Salade van witlof, walnoten, mozzarella, mandarijn en vijgenchutney (V)
Huisgemaakte paté met piccalilly, croutons en groene salade
Rivierkreeft met salade van rode kool en paprikamayonaise
Romige mosterdsoep
Gepofte aardappel met zuurkool, tomaat, aubergine en geitenkaas (V)
Gestoofd hert met paddenstoelen en pompoen
Vis van de dag
Taartje met peer en sinaasappel-stracciatella roomijs
Crème brûlée
Verrassingsdessert
Drie soorten kaas met vijgenbrood (Supplement € 4,00)