Menu
OPEN VAN DONDERDAG TOT EN MET ZONDAG
OPEN VAN DONDERDAG TOT EN MET ZONDAG
Driegangen verrassingsdiner 39 euro | Viergangen verrassingsdiner 47 euro
Chefkok Ben kookt uitsluitend met verse producten. Hij verrast u graag met een smaakvol ‘Chef’s menu’.
Een drie,- of viergangendiner geïnspireerd op de seizoenen.
Reserveren bij Ben telefonisch op nummer 0229572487.
Driegangenkeuzediner 42 euro | Viergangenkeuzediner 49 euro
Heeft u een dieetwens of allergie, laat het ons weten. Kleine trek? Alleen een hoofdgerecht is ook mogelijk, we rekenen hier 26 euro voor.
Extra opties: klein koffiekopje soep 4,50 | Huisgemaakte frieten 4,50
Couscous salade met paprika en geitenkaas (V)
Salade van langzaam gegaarde kipfilet, avocado, spinazie en gedroogde tomaat
Tomatensoep met mosselen
Curry van zoete aardappel, paksoi, knolselderij en huisgemaakte sambal met mango (V)
Varkenshaas met aardappelgratin, spitskool en gorgonzolasaus
Vis van de dag
Crème brûlée
Verrassingsdessert
Drie soorten kaas met vijgenbrood (Supplement € 4,00)