Menu
Open van donderdag tot en met zondag
Open van donderdag tot en met zondag
Driegangen verrassingsdiner 36 euro | Viergangen verrassingsdiner 43 euro
Chefkok Ben kookt uitsluitend met verse producten. Hij verrast u graag met een smaakvol ‘Chef’s menu’.
Een drie,- of viergangendiner geïnspireerd op de seizoenen.
Reserveren bij Ben telefonisch op nummer 0229572487.
Driegangenkeuzediner 38 euro | Viergangenkeuzediner 47 euro
Heeft u een dieetwens of allergie, laat het ons weten. Kleine trek? Alleen een hoofdgerecht is ook mogelijk, we rekenen hier 24 euro voor.
Extra opties: Klein koffiekopje soep 4 | Huisgemaakte frieten 4,50
Soesje gevuld met tapas van olijf en amandel (V)
Gerookte eendenborst met knolselderij en piccalilly
Makreel met venkel, tomatenmayonaise en chips
Crème soep van witlof met lamsvlees
Zoete aardappel met geitenkaas, aubergine en courgette (V)
Kafssukade met cassoulet en puntpaprika
Vis van de dag
Brownie met mangoijs
Crème brûlée
Verrassingsdessert
Drie soorten kaas met vijgenbrood (Supplement € 3,50)