Menu
Open van donderdag tot en met zondag
Open van donderdag tot en met zondag
Driegangen verrassingsdiner 36 euro | Viergangen verrassingsdiner 43 euro
Chefkok Ben kookt uitsluitend met verse producten. Hij verrast u graag met een smaakvol ‘Chef’s menu’.
Een drie,- of viergangendiner geïnspireerd op de seizoenen.
Reserveren bij Ben telefonisch op nummer 0229572487.
Driegangenkeuzediner 38 euro | Viergangenkeuzediner 47 euro
Heeft u een dieetwens of allergie, laat het ons weten. Kleine trek? Alleen een hoofdgerecht is ook mogelijk, we rekenen hier 24 euro voor.
Extra opties: Klein koffiekopje soep 4 | Huisgemaakte frieten 4,50
Brie de maeux met artisjok en een crème van doperwten (V)
Huisgemaakte paté met gepofte aubergine en croutons
Gepekelde zalm met salade van rettich
Asperge crème soep
Rösti met bloemkool, geitenkaas en gedroogde tomaat (V)
Varkenshaas met ovenaardappels, courgette en stroganoffsaus
Vis van de dag
Mangotaartje met roomijs van kokos en stukjes chocolade
Crème brûlée
Verrassingsdessert
Drie soorten kaas met vijgenbrood (Supplement € 4,00)