Menu

Ons restaurant is open van donderdag tot en met zondag van 17.30 uur tot 22.00 uur.

VERRASSINGSMENU

Chefkok Ben kookt uitsluitend met verse producten. Hij verrast u graag met een smaakvol ‘Chef’s menu’. Een drie,- of viergangendiner geïnspireerd op de seizoenen.

Driegangenverrassingsdiner 32 euro | Viergangenverrassingsdiner 39 euro

Of u kiest van onze menukaart:

Voorgerechten

Salade van bloemkool, bonen, paprika met een kruidenolie (V)

Dungesneden rundvlees met artisjok, taleggio en citroenmayonaise

Gerookte makreel met rode koolsalade en dillemayonaise

Pompoensoep

Hoofdgerechten

Zoete aardappel met geroosterde cherrytomaat en aubergine (V)

Parelhoen met aardappelgratin, bospeen en rode wijnjus

Gebakken schelvis met knolselderij, aardappelpuree en ansjovis,- dragonsaus

Desserts

Wentelteefje van kokosbrood met vijgenroomijs

Crème brulee

Verrassingdessert

Drie soorten kaas met vijgenbrood (Supplement € 3,00)

Driegangenkeuzediner 34 euro | Viergangenkeuzediner 41 euro

Heeft u een dieetwens of allergie, laat het ons weten. Kleine trek? Alleen een hoofdgerecht is ook mogelijk, we rekenen hier 19,50 voor.

Extra opties:

Klein koffiekopje soep 3,50 | Huisgemaakte frieten 3,25