Menu
Open van donderdag tot en met zondag
Open van donderdag tot en met zondag
Driegangen verrassingsdiner 37 euro | Viergangen verrassingsdiner 44 euro
Chefkok Ben kookt uitsluitend met verse producten. Hij verrast u graag met een smaakvol ‘Chef’s menu’.
Een drie,- of viergangendiner geïnspireerd op de seizoenen.
Reserveren bij Ben telefonisch op nummer 0229572487
Driegangenkeuzediner 39 euro | Viergangenkeuzediner 48 euro
Heeft u een dieetwens of allergie, laat het ons weten. Kleine trek? Alleen een hoofdgerecht is ook mogelijk, we rekenen hier 25 euro voor.
Extra opties: Klein koffiekopje soep 4,50 | Huisgemaakte frieten 4,50
Tabouleh salade met gepofte aubergine en geitenkaas (V)
Gedroogde ham met mozzarella, gemarineerde champignons en gedroogde tomaat
Gerookte makreel met komkommersalade en mayonaise van gekonfijte rode ui
Tomatensoep met gamba
Huisgemaakte pasta met saliepesto en geroosterde puntpaprika (V)
Varkenshaas met ovenaardappels, courgette en stroganoffsaus
Vis van de dag
Bread and butter met roomijs
Crème brûlée
Verrassing dessert
Drie soorten kaas met vijgenbrood (Supplement € 4,00)