Menu

Ons restaurant is open van woendag tot en met zondag van 17.30 uur tot 22.00 uur.

VERRASSINGSMENU

Chefkok Ben kookt uitsluitend met verse producten. Hij verrast u graag met een smaakvol ‘Chef’s menu’. Een drie,- of viergangendiner geïnspireerd op de seizoenen.

Driegangenverrassingsdiner 32 euro | Viergangenverrassingsdiner 39 euro

Of u kiest van onze menukaart:

Voorgerechten

Taboulehsalade met geitenkaas en rucola (V)

Dungesneden rundvlees met pestomayonaise, artisjok en bietjes

Salade van venkel en wittekool met Hollandse garnalen

Crèmesoep van knoflook met chorizo

Hoofdgerechten

Romige polenta met geroosterde groenten en tomatensaus (V)

Kalfsribeye met aardappelgratin, groene asperges en rode wijnjus

Gepocheerde scholfilet met charmoula, getourneerde aardappel en spinazie

Desserts

Ananastaartje met chocolade ijs

Crème brulee

Verrassingdessert

Drie soorten kaas met vijgenbrood (Supplement € 3,00)

Driegangenkeuzediner 34 euro | Viergangenkeuzediner 41 euro

Heeft u een dieetwens of allergie, laat het ons weten. Kleine trek? Alleen een hoofdgerecht is ook mogelijk, we rekenen hier … voor.

Extra opties:

Klein koffiekopje soep 3,50 | Huisgemaakte frieten 3,25

Van maandag 19 juli tot en met dinsdag 3 augustus is ons restaurant gesloten.