Menu
Open van donderdag tot en met zondag
Open van donderdag tot en met zondag
Driegangen verrassingsdiner 39 euro | Viergangen verrassingsdiner 47 euro
Chefkok Ben kookt uitsluitend met verse producten. Hij verrast u graag met een smaakvol ‘Chef’s menu’.
Een drie,- of viergangendiner geïnspireerd op de seizoenen.
Reserveren bij Ben telefonisch op nummer 0229572487
Driegangenkeuzediner 42 euro | Viergangenkeuzediner 49 euro
Heeft u een dieetwens of allergie, laat het ons weten. Kleine trek? Alleen een hoofdgerecht is ook mogelijk, we rekenen hier 25 euro voor.
Extra opties: Klein koffiekopje soep 4,50 | Huisgemaakte frieten 4,50
Krokante papadum met komkommer, retich, gember, gemarineerde tofu (V)
Gedroogde ham met tomatensalade, mozzarella en basilicum
Romige venkelsoep met Hollandse garnaaltjes
Spaanse aardappeltortilla met spinazie, paprika en manchego (V)
Eendenborst met linzen, boswortel en eendenjus
Vis van de dag
Crème brûlée
Verrassingsdessert
Drie soorten kaas met vijgenbrood (Supplement € 4,00)