Menu
Open van donderdag tot en met zondag
Open van donderdag tot en met zondag
Driegangen verrassingsdiner 35 euro | Viergangen verrassingsdiner 42 euro
Chefkok Ben kookt uitsluitend met verse producten. Hij verrast u graag met een smaakvol ‘Chef’s menu’.
Een drie,- of viergangendiner geïnspireerd op de seizoenen.
Reserveren bij Ben telefonisch op nummer 0229572487
Driegangenkeuzediner 37 euro | Viergangenkeuzediner 46 euro
Heeft u een dieetwens of allergie, laat het ons weten. Kleine trek? Alleen een hoofdgerecht is ook mogelijk, we rekenen hier 22 euro voor.
Extra opties: Klein koffiekopje soep 3,75 | Huisgemaakte frieten 3,50
Brie de meaux met salade van venkel, appel en cashewnoten (V)
Gemarineerde heilbot met salade van paprika
Huisgemaakte paté van eend
Aspergesoep
Gestoofde linzen met zoete aardappel, doperwten en kokos (V)
Asperges met ham en ei- botersaus
Gegrilde dorade met brandade van kabeljauw en spinazie
Notentaartje met yoghurt-citroenijs
Crème brulee
Verrassingsdessert
Drie soorten kaas met vijgenbrood (Supplement € 3,00)